Maailma Malminkartanossa

 

Maailma Malminkartanossa

Vietimme eilen vanhempainiltaa teemalla Maailma Malminkartanossa. Ilta oli tarkoitettu aikuisille ja lapsille, idea oli uusi: esitellään koulumme oppilaiden kulttuuritaustoja. Kohdataan ja tutustutaan.

Oppilaat osallistuivat tekemällä juhlasaliin maainfoja perheiden kulttuureista ja kansallisuuksista. Niiden äärellä vietettiin useampikin oppitunti tutkien maita ja kooten mielenkiintoisia asioita esityksiin. Vanhemmat lupautuivat tulla kertomaan omasta kulttuuristaan tai leipoa maistuvia suupaloja maiden perinneruuista. Vanhempainyhdistys kontaktoi eri tahoja ja järjesti monenlaista ohjelmaa tilaisuuteen.

Koulun juhlasalissa kokoonnuttiin yhteen ja paikalle tulikin paljon väkeä.

Kiitos koulumme vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan Jouko Louhisolan sanoin:

KIITOS. Eilen vietimme ensimmäistä kertaa Pihkapuiston koululla ”Maailma Malminkartanossa” –tapahtumaa. Tavoitteena oli tuoda esille se, että oppilaidemme kodit edustavat monia kansallisuuksia ja kulttuureita. Meitä on yhteensä 31 eri maasta. Se on hieno asia. Eilen saimme kokea miltä se tuntuu. Olimme yhdessä meidän koululla jokainen tuomassa paikalle osan itseään, tutustumassa muihin vanhempiin, koululaisiin ja opettajiin. Tuntui hyvältä. Se kaikki lämmitti sydäntä, onpa mahtavaa, kun meidän koulussa on edustettuna niin monta kulttuuria. Olemme kaikki etuoikeutetussa tilanteessa. Voi, kun osaisimme aina nauttia siitä. Eilinen antoi hienon sysäyksen oikeaan suuntaan. Halusimme, että paikalla olisivat perheet. Se toteutui, nuorin paikalla olleista oli yhden kuukauden ikäinen Safa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s