Rehtorin tervehdys

Kesäloman jälkeen koulua on käyty jo neljä viikkoa. Arki on asettunut uomiinsa. Maisema luokkien ikkunoista on vielä kesäisen vihreä ja valo tulvii sisään. Koulumme sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä. Lähiympäristö kutsuu meitä oppimaan ja liikkumaan ulkona. Koulurakennuksemme on myös kaunis ja toimiva. Iloitsen, kun opiskelu luokista on siirtynyt yhteisiin aulatiloihin ja eri-ikäiset oppijat työskentelevät luontevasti yhdessä ja erikseen.

Oppilaiden osallisuus koulutyön suunnittelussa ja toteuttamisessa mm. oppilaskunnan, Liikkuvan koulun ja isot pienempien apuna –yhteistyönä näyttäytyy tärkeänä osa koulumme yhteisöllisyyttä. Koulun aikuiset ovat osaavia ja työhönsä sitoutuneita ammattilaisia, työskentelyilmapiiri on iloinen ja toisia kannustava.

Koko koulun voimin kokoonnuimme yhteen heti lukuvuoden alussa. Sopu- ja liikennelaulu raikasivat salissa, tärkeä kertaus, että ketään ei kiusata ja liikenteessä oltava valpas mieli. Koko valtakunnassa julistettiin uuden lukuvuoden kunniaksi koulurauha, niin myös meille Pihkapuistoon. Yleisurheilupäivänä jokainen kilvoitteli omaa parastaan, kisapassit täyttyivät tulosmerkinnöistä ja aurinko paistoi myös oppilaiden kasvoilla. Yhdessä teimme koulutyön turvallisuuteen liittyvän poistumisharjoituksen. Jokainen tiesi, miten piti toimia.

Koko koulun yhteisessä vanhempainillassa oli kiva nähdä runsas osallistujajoukko. Hyvä yhteistyö vanhempien kanssa on tärkeää. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu myös Pihkapuiston vanhempainyhdistyksen aktiiviseen toimintaan.

Aamuisin on mukava tulla töihin, iloiset huomenen toivotukset ja uutta oppimaan!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s