Maastojuoksukilpailut

Olipas mukava päivä. Sää ei meitä haitannut ollenkaan. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun paikalla oli lähes 800 kilpailijaa. Pienistä aikatauluviivästyksistä huolimatta meidän osalta kilpailut käynnistyivät nelosen poikien kilpailulla. Meidän pojat tsemppasivat upeasti ja noin 90 osallistujan joukossa sijoitukset olivat kärkipäässä. Todella kova suoritus!

Vitosten poikien sarjassa osallistujia oli 107. Yhteislähtö oli tiukka, mutta vahingoilta vältyttiin. Lopputuloksissa sijoitukset meille 4, 10, 17. Pronssitaistelu meni maalikameralle, mutta niukka tappio maaliviivalla. Todella kova suoritus kaikilta!

Kutosen poikien sarjassa osallistujia oli noin 70 ja jälleen meidän kilpailija aivan kärkipäässä. Todella kova suoritus!

Tyttöjen sarjoissa vitosen tytöt antoivat kilpailussa kaikkensa. Maaliin tultiin lähes samaan aikaan ja sijoitukset heilläkin kärkipäässä. Todella kova suoritus!

Kutosen tytöissä pääsimme palkintokorokkeelle kun kaulaan ripustettiin tiukan taistelun jälkeen pronssia.

Jokainen meidän osallistuja tuli maaliin kaikkensa antaneena ja erittäin väsyneenä. Muutamalla oli jopa vaikeuksia pysyä pystyssä. Koko kilpailupäivän ajan meidän oppilaat vetivät upealla asenteella, kannustaen ja tsempaten toisiaan.

On kyllä mahtava homma, että oppilasurheilutapahtumat jälleen jatkuvat. Syksyllä jatkamme yleisurheilun ja jalkapallon merkeissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s